Noon Roti Khayenge Song Lyrics in Hindi

Noon Roti Khayenge Song Lyrics in Hindi
Noon Roti Khayenge Song Lyrics in Hindi

Noon Roti Khayenge Song Lyrics in Hindi

Thik Hai Latest Song by Khesari Lal Yadav This song is also known by “Nun Roti Khayenge song Lyrics in Hindi“, The music of this super hit Bhojpuri song is given by Ashish Verma while Lyrics are penned down by Azad Singh and Pyarelal “Kaviji“. This is the one of very popular Bhojpuri song which is popular worldwide, check out its full lyrics & video.

English FontHindi Font

Oh Baby, Oh Baby!
Sabke Dar Se Huye Hai Faraar
Ab Chhapra Laut Ke Na Jayenge
Theek Hai!

Sabke Dar Se Huye Hai Faraar
Ab Chhapra Laut Ke Na Jayenge

Nun Roti Khayenge
Zindagi Sang Hi Bitayenge
Theek Hai
Nun Roti Khayenge
Zindagi Sang Hi Bitayenge
Thik Hai

Kaiso Kaiso Pyaar Bhayil
Inse Izhaar Bhayil
Theek Hai
Kaise Kaiso Pyaar Bhayil
Inse Izhaar Bhayil
Kane Kane Jaane Kaise
Gaame Parchaar Bhayil
Thik Hai

Panchayat Kayi Baar Bhayil
Thana F.I.R Bhayil
Hamra Ghar Se, Inaka Ghar Se
Laathi Laathi Maar Bhayil
Thik Hai

Dhoyenge Plate Baaki
Inhi Ke Sang Mein
Ghar Apna Hum Basayenge
Theek Hai
Dhoyenge Plate Baaki
Inhi Ke Sang Mein
Gharba Apana Basayenge

Nun Roti Khayenge
Zindagi Sang Hi Bitayenge
Theek Hai
Nun Roti Khayenge
Zindagi Sang Hi Bitayenge
Theek Hai

Jaada Wala Raat Rahe
Maaghi Barsaat Rahe
Thik Hai
Jaada Wala Raat Rahe
Maaghi Barsaat Rahe
8 Baje Mile Khatir
Inka Se Baat Rahe
Theek Hai

Mile Wala Dhun Rahal
Deh Mein Junoon Rahal
Kaat Lehlas Kukur
Saala Har-Har Khoon Bahal
Theek Hai

Goli Bhale Maar Di Koi
Inako Na Hum Bisrayaenge
Theek Hai
Goli Bhale Maar Di Kehu
Inako Na Hum Bisrayaenge

Noon Roti Khayenge
Zindagi Sang Hi Bitayenge
Thik Hai
Noon Roti Khayenge
Zindagi Sang Hi Bitayenge
Theek Hai

Kat Jaaib, Maar Jaaib
Inaka Khatir Lad Jaaib
Theek Hai
Kat Jaaib Maar Jaaib
Inaka Khatir Lad Jaeeb
Court Marriage Khatir
Judge Se Bhi Add Jaeeb
Theek Hai

Sange Pyaarelaal Baade
Sonu Khushhaal Baade
Pranav Aajad Ashish
Kaile Khayal Baade
Theek Hai

Hayin Hum Khesari
Inke Baap Ke Haath Na Aayenge
Thik Hai
Hayin Hum Khesari
Inke Baap Ke Haath Na Aayenge

Noon Roti Khayenge
Zindagi Sang Hi Bitayenge
Theek Hai

Howrah Mein Rah Jayenge
Chhapra Kahiyo Na Jayenge
Are Nahi Nahi
Howrah Mein Naikhe Hum
Galti Se Bola Gail Ha
Theek Hai

ओ.. बेबी

ओ.. बेबी

सबका डर से हुए है फरार
अब छपरा लौट के न जायेंगे
ठीक है।

सबका डर से हुए है फरार
अब छपरा लौट के न जायेंगे
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संग ही बिताएंगे
ठीक है।

नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संग ही बिताएंगे
ठीक है।

कईसे कईसे प्यार भइल
इनसे इज़हार भईल
ठीक है

कईसे कईसे प्यार भइल
इनसे इज़हार भईल
काने काने जाने कईसे
गावं में परचार भईल
ठीक है

पंचायत कई बार भईल
थाना एफ ई आर भईल
हमरा घर से, इनका घर से
लाठी लाठी मार भईल
ठीक है।

धोयेंगे प्लेट बाकी इन्ही के संग में
घर अपना हम बसायेंगे
ठीक है।

धोयेंगे प्लेट बाकी इन्ही के संगमा
घरबा अपना बसायेंगे

नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है।

नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है।

जाड़ा वाला रात रहे
माघी बरसात रहे
ठीक है।

जाड़ा वाला रात रहे
माघी बरसात रहे
आठ बजे मिले खातिर
इनका से बात रहे
ठीक है।

मिले वाला धुन रहल
देह में जूनून रहल
काट लेहलस कुकुर साला
हर-हर खून बहल
ठीक है।

गोली भले मार दिही कोई
इनको न हम बिसरायेंगे
ठीक है।

गोली भले मार दिही कोई
इनको न हम बिसरायेंगे
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है।

नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है।

कट जाईब मार जाईब
इनका खातिर लड़ जाईब
ठीक है।

कट जाईब मार जाईब
इनका खातिर लड़ जाईब
कोर्ट मैरिज खातिर
जज से भी अड़ जईब
ठीक है।

संगे प्यारेलाल बाड़े
सोनू खुशहाल बाड़े
प्रणव आजाद आशीष
कैईले ख्याल बाड़े
ठीक है।

हई हम खेसारी
इनके बाप के हाथ ना आयेंगे
ठीक है।

हई हम खेसारी
इनके बाप के हाथ ना आयेंगे
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है।

हावड़ा में रह जायेंगे छपरा कहिओ न जायेंगे
अरे नाइ नाइ हावड़ा में नइखे हउ
गलती से बोलागेल हउ
ठीक है।

Song Credit

Song: Thik Hai (ठीक हैं)
Album: Premika Mil Gail
Singer: Khesari Lal Yadav
Music: Ashish Verma
Lyrics: Azad Singh and Pyarelal “Kaviji”

More Song Lyrics

Idhar Aane Ka Nahi Bhojpuri Lyrics

Lover Se Shadi Lyrics Khesari Lal Yadav

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *